FB IG Yt Twitch Twitter Vimeo Mixcloud Soundcloud Telegram Instagram Discord Matrix

Kaaos Kokoelma #02 Nettijulkaisu

Kaaos Kokoelma #02.-> LATAA KOKOELMA TÄSTÄ (zip) <-

Tähän voit kommentoida! 
Kommentit

11:35:40 18.06.2024

Kaaosradion artistit ovat osallistuneet kokoelmaan omilla biiseillään. Kokoelmassa on 30 erilaista biisiä. Kaikki musiikit ovat ilmaisia, ja nettijulkaisun voit ladata ilmaiseksi. CD versio kokoelmasta tulee vähän myöhemmin, osallistuvat artistit saavat sen ilmaiseksi.

kaaosradio · Kaaos Kokoelma 02 Julkaisu - Kaaosradio LIVE 13062020

1. Acid Kekkonen & Hapan Yhteiskunta - Ääniaaltojen Päällä (techno) 4:20

"Ensimmäisiä biisejä missä käytin omaa ääntä ja äänenmuunninta. Tehty vuonna 2018."

2. Acid Kekkonen & Hapan Yhteiskunta Feat Jay Aarnio - Tökötti (techno) 7:23

"Jonkin sortin hapokasta suomisaundia tuli tehtyä ja sämplätty Jay Aarnion aikaisemmin plöröttämiä Roland TB-3 linjoja."

3. Georc DuBoe - Feel The Lööv (house) 4:23

"Tarkotus oli tehä menevää housee, jostain revin feel the lööv lyriikka sämplen ja siin se sit oli. Tehty vuonna 2018."

4. Mikko Lahti - MClass (deep & progressive house) 6:34

"Tehty vuonna 2017."

5. J.Raninen - Acidmancer (acid-techno) 6:07

"Biisi on pääosin vuodelta 2018 ja alunperin se kulki nimellä Technomancer. Päätin kuitenkin kokeilla kolkkiraitaa siihen ja sehän toimikin ihan kätevästi, joten nimi piti sitten muuttaa vastaamaan sisältöä. Ihan alunperin koko raita oli lähinnä uusien VST-synien kokeilua, mutta soundit alko toimimaan sen verran kivasti, että päätin venyttää niitä raidaksi asti. "

6. Timbor & Tebic - Heatwave (club/dance) 6:24

"Olimme Tepon kanssa melkoisessa humalatilassa kun tätä tehtiin, fiilis oli katossa ja saatiin biisi päivässä valmiiksi. Tehty vuonna 2008."

7. F.I.S.U. - The Truth (house) 6:19

"Tehtiin Herttuaisen Tepon kanssa musaa etänä ja kyseisen session lopputuloksena oli tämä biisi, tällä aliaksella pyrittiin tekemään housempia raitoja. Tehty vuonna 2012."

8. F.I.S.U. - Plop (edm/club) 4:51

"Herttuaisen Teppo oli käymässä luonani ja koitettiin tehdä jotai musaa, tämä biisi oli lopputulos. Tehty vuonna 2015."

9. Pyotr Fukov - Broken Potato (psytrance) 7:16

Biisi on tilannekuva sohvalla makaavasta junaonnettomuudesta.

10. Oraakkelikela - Somewhere Nowhere (forest psytrance) 8:06

"Kappaletta tuli useampi kuukausi hinkkailtua. Siitä tuli melko synkkä. Olen siihen varsin tyytyväinen. Tehty vuonna 2018."

11. Oraakkelikela - Bubbling Jungle (forest psytrance) 8:26

"Kappale on melko leikkisä ja siinä on paljon tyypillisiä piirteitä skandinaaviassa tuotetulle forestille. Sitä tuli tehtyä aika kauan ja monissa eri mielentiloissa. Tehty 2017-2018."

12. Shvmvvni - Over Compression (twilight & forest psytrance) 7:30

"Biisi lähti nopeasti rakentumaan alkuvuodesta, kun kävin vanhoja keskeneräisiä ideoita läpi. Tehty vuonna 2019."

13. Paomyra - The Egg (experimental psybient) 4:03

"Biisin rakennepohja on muovautunut useiden unettomien öiden ja turhautuneiden päivien tuloksena. Se, miten kyseisen kappaleen luominen kasvatti minua itseäni tuottajana on opettanut erityisen paljon siitä, että jokainen tuottaja on uniikki. (Oli sitten aloittelija tai kokenut konkari) Tehty vuonna 2019."

14. Forced Happiness - AcidbofFinns (kaaosradio edition) (acid & psy breaks) 5:05

"Olin kuunnellut dancehall riddim-kokoelmaa ja rytmi siitä jäi päähän. Tein acid funk-tyyliset syntikat ja ihme kyllä ne sopivat yhteen dancehall-rytmien kanssa. Tehty 2009-2010."

15. Niche Channel - Archanid (dnb/neurofunk) 4:11

"Tein musiikkia päivät pitkät tuolloin Kortepohjassa sijainneella varastokellari-treenis-studiolla. Bassosoundista se lähti johon jotain kautta päädyin. Miksauskorva ei tuolloin hahmottanut alataajuuksia paljoakaan joten subbarin kanssa biisi toimii huonosti, paras kuulokkeilla. Tehty vuonna 2017."

16. Edgy - Aurora (liquid dnb & funk) 5:27

"Auroran erilaisia raakileprojekteja on pyörinyt kovalevyllä ja biisi onkin joutunut monien mahtipontisten ja yltiöoptimistisien visioiden uhriksi. Tusinan mutkan kautta syntyneenä biisinä siinä onkin paljon virkistävää vaihtelua ja paljon erilaisia melodioita, jotka ovat tarttuneet mukaan biisin aiemmista eri versioista. Tyyliltään todella trademark Edgy-tuotantoa; pianoja, trumpetteja, eteeristä fiilistä ja synasooloja! Tehty vuonna 2017."

17. Helaku - Audioaali (dnb/jungle) 4:12

"Se vain syntyi yksi päivä kun aloin tekemään jotain tälle kokoelmalle renoise trackerillä. Tehty vuonna 2019."

18. Closet - Bigbeat Session (studiolive) (acid breaks/big beat) 3:30

"Biisi lähti liikkeelle studiossani erilaisten kokeilujen kautta. Alkuperäinen tallennusnimi oli "jamitteluacidia", joka kuvastaa hyvin kappaleen luonnetta. Biisi sisältää erinäisiä laineja ja saundeja hardwaresoittimistani, joista osaa olen käyttänyt myös parissa muussakin kappaleessa. Soittimina on käytetty sämpleriä, grooveboksia, rumpukonetta ja bassosynamoduulia, eli itselleni hyvin normaalia useamman soittimen yhdistelmää näissä studio sessioissa. Kappale on äänitetty yhtenä raitana, eli studiolivenä. Fiilis oli tätä biisiä tehdessä hyvinkin rock-henkinen ja halusin saavuttaa ilkeähkön saundimaailman, johon sisältyy tärkeitä electronica/big beat - elementtejä, kuten vahva breiksirumpubiitti ja happoinen beissilaini sekä eri soittimien yhdistely oldskoolhengessä. Hyvä vapautunut fiilis oli tärkein juttu tätä kappaletta tehdessä. Tehty vuonna 2018."

19. Edgy - Warthog (dnb/drumstep) 4:40

"Biisin alkuperäinen versio on tehty hätäisesti vuoden 2018 Instanssi-demoskenetapahtuman musiikkikompoon, jossa se sijoittui neljänneksi. Varsinasta kokemusta bassomässäilymusiikin tekemisestä ei vielä ollut, joten biisi oli vielä hyvin keskeneräinen ja tuotannollisesti laatu oli suhteellisen alkeellista. En vielä viitsinyt kappaletta julkaista sellaisenaan, vaan jotta saisin biisistä reworkattua julkaisukelpoisen rallin, otin projektiksi opetella luomaan räväkämpiä bassoja ja syvempiä äänimaailmoja. Warthogin uutta versiota tehdessä ylitinkin itseni jokaisella osa-alueella ja lopputulos on jotain mihin voin todellakin olla tyytyväinen! Ja menihän työstämiseen lähes vuosi. Tehty vuonna 2018."

20. Hallucihate - Choking Game (darkstep) 5:57

"Biisi lähti käyntiin Silent Hill Shattered Memoriesin audiologin innoittamana, tarkoituksena luoda synkkä ja painostava äänimaailma. Tehty vuonna 2015."

21. Bad Banda- Anxiety (trap) 2:35

"Periaatteessa kun teen melodioita ja tallentelen niitä niin voin alkaa tekee just tollasii töitä aika nopeeseen tahtiin. Tuon biisin tein päivässä. Tehty vuonna 2016."

22. Bad Banda - Bujaka (edm/techno) 5:41

"Biisi syntyi siten et siihen aikaan tuollainen edm oli tosi kuunneltu genre, ja muutenkin tuntui luontevalta tehdä se. Biisin melodian perusteella tein koko biisin, introt ja outrot kuten on miulla tapana tehdä. Kaverit tykkäsi tosi kovasti tosta, ja se on muutenkin saanut hyvää palautetta. Tehty vuonna 2016."

23. MindTrick - Way of the Relative (hard trance) 3:01

"Biisi itseasias lähti vahingossa syntyy kun yritin ettii hyvää piano melodiaa ja sitä kautta rupesin rakentamaan. Fiilikset oli alkuun huikeat ja ajattelin että kun tuon saa tehtyä, niin siin ois suuri potentiaali. Tehty vuonna 2019."

24. 0kcal - Mental Block (IDM) 3:34

"Sattuman ja perseilyn kombona. Lähdin sotkemaan paskasta musiikista samplatuilla sampleilla ja siitä se sitten lähti. Nimi Mental Block tulee painostavasta fiiliksestä mitä se pressurebasso kuvastaa. Ei mitenkään tietoisesti päättänyt tehdä painostavaa, mutta sen aikaisia tunnelmia ajatellen kyllä aika varmasti purkasi niitä fiiliksiä mille osasi naureskella siinä hetkessä. Teen yleensä painostavan tunnelman omaavat biisit hyvällä fiiliksellä kun ei vaivaa mikään ja niitä on itselle helppo käsitellä. Ei kai siinä sen kummempia. Ihmisyys on vähintään mielenkiintoista. Tehty vuonna 2018."

25. Talman - Suspect (hardcore) 4:45

"Lähdin rakentamaan biisiä kickistä aka bassorummusta sekä sen introssa olleista soundeista. Myöhemmin jouduin miettimään että mitä lisäisin, jotta biisiin tulisi oma tietty juttunsa josta nimenkin saisi mahdollisesti keksittyä. Löysin kansioiden uumenista miesäänen joka sanoi "I'm Suspect" joten asia oli ratkaistu. Projektia työstin todella pitkään ja lopullinen versio tuli vasta 2019 aikana. Olisin voinut vielä miksaukseen paneutua enemmän, mutta tämä biisi on kerran testattu keikalla toimivaksi nykyisessä kunnossaan. Olin tyytyväinen että olin pitkästä aikaa saanut yhden sävellyksen lisää soimaan kokoelmassa. Tehty vuonsina 2018-2019."

26. Waily - Heartbreak & Scars (hardcore) 5:54

"Tästä on tosi paljon aikaa mutta tää yks mun monista peli kautta nintendo aiheisista biiseistä melodiointi nintendo mailmasta ja spiikit Max Payne peleistä. taitaa myös olla ensimmäisiä mun biisejä missä melodiaosuudessa vaihdetaan tahtilajia ja pitchaillaan kickejä. Tehty vuonna 2013. "

27. Waily - WarOnPlastic (frenchcore) 3:27

"Biisi lähti syntymään perinteisen mindstormailun jälkeen Mustin kanssa Hämeentien Aktiviteettikeskuksessa. Stormailun jälkeen päädyttiin kattomaan 'Drawn Together' sarjaa ja siinä oli mahtavat spiikit joista inspiraatio biisiin syntyi. Loput napattiin muovi aiheisesta dokumentista mitä katseltiin. Mustin käsialaa vocaalikikkailu dropissa! (Pick it up BIIIIITCH!!)"

28. MeltMute - Riivattu (hardcore/terror) 4:18

"Kappale sai alkunsa jo vuonna 2013, kun sain idean yrittää kehitellä kappaleen joka kuulostaisi kirotulta. Biisi muutti muotoaan paljolti vuosien kuluessa, kunnes lopulta vuonna 2016 sain tarpeekseni projektista ja vein sen päätökseen. Tehty vuosina 2013-2016."

29. Doomsday Sounds - Se on syötävä nyt prkl (hardcore/speedcore) 3:58

"Idea biisin tais lähtee duuni jutuista mitä lie synkistelinkään silloin. Tehty vuonna 2015."

30. Junglist Vampire (Wormboy 89) - I'm A Speedfucker! (breakcore/speedcore) 1:54

"Fiilis oli aikalailla se mikä todennäköisesti välittyy kuunnellessa ko biisiä. Kiva soittaa livetilanteessa. Tehty vuonna 2018."