FB IG Yt Twitch Twitter Vimeo Mixcloud Soundcloud Telegram Instagram Discord

Edgy

Miten kuulit Kaaosradiosta?

Kaaosradio tuli tutuksi paikallisen ystävän kautta kaiken sen arkisen musahöpinän ohessa. Hänkin löytynee täältä ilmeisen vanhentuneen aliaksen, Trace Rotationin takaa!

Mikä on Dj / Artistinimesi?

Totta kai itseään kunnioittavalla artistilla tulee nimimerkkejä löytyä samoissa määrin kuin Henrik kahdeksannella vaimoja, mutta julkaisut ja keikat kulkevat pääasiassa Edgy-nimen alla, mikäli Drum'n'Bassista on kyse. Dj-titteliä en oikein käytä, se kun menetti hohtonsa jo kymmenisen vuotta sitten.

Kuinka kauan olet mixaillut? (alkaen vuodesta)

Vuodesta 2014, jos epämääräiset hiirellä klikkailut ja kikkailut Virtual Dj:n demossa lasketaan. Enemmän tosissaan olen mixaillut vuoden 2017 alusta alkaen.

Mitä genrejä olet mixaillut?

Mixailut keskittynee toistaiseksi genreihin, joista itse saan parhaat pärinät. Pääasiassa siis Drum'n'Bassiin alagenreineen, sekä muun muassa Electro Houseen ja Dubsteppiin kaikkine variaatioineen!

Mitä laitteistoja / ohjelmia käytät mixailuun?

Tällä hetkellä käytössä on jo suhteellisen ikääntynyt midi-kontrollerina ja audio interfacena toimiva M-Audion Xponent, sekä avoimen lähdekoodin Mixxx-ohjelma. Kätevä all-in-one kombinaatio, jos rahasta tekee tiukkaa.

Mixailetko bileissä yms? Millaisissa?

Julkisesti olen mixaillut kerran pari, ilman suuria strobovaloja.

Jos teet omaa musiikkia, kuinka kauan olet tehnyt sitä? (vuodesta alkaen)

Musiikkia olen vääntänyt jollain tasolla jo syntymästä saakka, mutta Drum'and'Bass on lisätty arsenaaliin siinä vuoden 2011 paikkeilla! Dnb:n täyteinen debyyttijulkaisu, 'Til You're Gone EP, ilmestyi vuoden 2017 helmikuussa!

Jos teet omaa musiikkia, mitä genrejä teet?

Onhan se voittajan linja ihan hyväksi todettu linja, joten uskoisin että tulee pysyttyä Drum'and'Bassin parissa vielä hyvä tovi. Toki muusikolla tuleekin olla niitä sivuprojektin sivuprojekteja, mutta jazzihtava ja bassontäyteinen breakbeat-musiikki on kyllä aina lähellä sydäntä! Netsky of Finland.

Jos teet omaa musiikkia, mitä ohjelmia / laitteistoja käytät?

Käytössä on ollut jo useamman vuoden ajan FL Studio, yllättävän pieni kasa VST- ja midi-instrumentteja, sekä muutama kitara. Studiomonitoreina tällä hetkellä Presonuksen Eris E5 -pari ja audio interfacena M-Audion Fast Track Pro.

Jos teet omaa musiikkia, onko ne ladattavissa ilmaiseksi, ja mistä niitä löytää?

Esikoisjulkaisuni löytynee ilmaiseksi muun muassa spotifystä, youtubesta ja soundcloudista. Hakusanoina Edgy 'Til You're Gone EP

Kuinka usein teet mixailet / teet ohjelmaa Kaaosradioon, tai kuinka usein haluaisit tehdä?

Tällä almanakalla mixailuja saisi järkevästi pyöräytettyä muutaman kuukaudessa! Peräkammarissa tulee toki treenailtua useamminkin.

Haluatko osallistua Kaaosradion kehittämiseen tulevaisuudessa? (kutsumalla uusia soittelijoita, auttamaan koodaamisessa, grafiikoissa jne)

Totta kai! Verkostoituminen on avain mm. kaikkeen!

Vähän sinusta. Mikä vuosi olet syntynyt?

Olen syntynyt kesällä 1995, henkisesti olen toki reilusti nuorempi.

Missä asut?

Asun siellä missä muutkin kylän hurjapäät, Kuokkalassa. Eli siis Jyväskylässä.

Onko sinulla perhettä?

Yksi löytyy jo, jonain päivänä kasaan toisenkin.

Mitä harrastat?

Musiikki, longboardaus, valokuvaus, piirtäminen ja scifi. Kaikki hyvin läsnä arjessa!

Lopuksi, mitä haluat sanoa kuuntelijoille? :)

Se ajatus, että joku saa mun setistä tai musiikista yhtä huikeat vibat ku mä ite, pitää mut tekemässä tätä hommaa!