FB IG Yt Twitch Twitter Vimeo Mixcloud Soundcloud Telegram Instagram Discord

Juha U

Miten kuulit Kaaosradiosta?

Kavereilta Dj-yhteisöstä ja some-yhteisöistä

Mikä on Dj / Artistinimesi?

JuhaU , lyhyt ja ytimekäs kuulostaa parempi kuin 90-luvun Dj-nimeni "Dj Juffa" :-P

Kuinka kauan olet mixaillut? (alkaen vuodesta)

1991

Mitä genrejä olet mixaillut?

Mulla on "Working DJ" -tausta joten olen suhteellisen kaikkiruokainen. House, Techno, Trance & Hardcore on genret joista saan eniten kiksejä.

Mitä laitteistoja / ohjelmia käytät mixailuun?

Tällä hetkellä Traktor, Serato & Denon MCX8000, DVS:llä ja ilman.

Mixailetko bileissä yms? Millaisissa?

Genre-DJ:nä oleminen on tavallaan uusi juttu mulle, toisaalta se on lopulta todella rajoittavaa. Olen soittanut 25 vuotta, suurimman osan urastani ammattimaisesti. Viimeaikoina olen keskittynyt Early Hardcoreen vaikka sielu haluaisi välillä soittaa livenä "artistikeikka" -konseptilla Trancea tai Technoa. Referenssi bilejulisteessa ei ehkä merkitse minulle niin paljon kuin ennen, mutta jos DJ-nimen alle sulkuihin pitää panna jotain , olkoon siellä vaikka viimeisin kollaboraatio Club Clockworkin kanssa.

Juonnatko mixailusi / show:si? Kuinka usein?

Olis kiva tehdä radio-show, mutta ongelma on siinä että niitä julkaistaan satoja viikottain. Toisaalta me eletään digitaalista aikaa ja kaikki julkaistu musiikki on kaikkien saatavilla heti. Radio-ohjelma ei täten saa otettua etumatkaa muihin eksklusiivisellä musiikilla, ellet tietysti ole joku superstara kuten AVB.

Kuinka usein teet mixailet / teet ohjelmaa Kaaosradioon, tai kuinka usein haluaisit tehdä?

Haluaisin kyllä tuottaa matskua joka kuukausi.

Haluatko osallistua Kaaosradion kehittämiseen tulevaisuudessa? (kutsumalla uusia soittelijoita, auttamaan koodaamisessa, grafiikoissa jne)

Mielellään.

Vähän sinusta. Mikä vuosi olet syntynyt?

1977 (Disco-muusiikki josta kehkeyti house kukoisti, Elvis kuoli ja Star Wars tuli elokuvateattereihin...Hieno vuosi)

Missä asut?

Vaasassa

Onko sinulla perhettä?

Teini-ikäinen tytär jota ei vielä ole DJ-kärpänen puraissut.

Mitä harrastat?

DJ-touhuja sekä musiikkia, kuntoilen ja käyn salilla säännöllisesti, Olen HC-pelaaja (Vuodesta 2007 olen pelannut pääasiassa konsoleilla, koska en rentoudu tietokoneen ääressä istumisesta kotona, koska teen sitä ihan tarpeeksi töissä).

Lopuksi, mitä haluat sanoa kuuntelijoille? :)

Suurin syy miksi näiden vuosien jälkeen olen innostunut musiikista, alan teknologiasta ja DJ-kulttuurista on syvä rakkaus niitä kohtaan ja sen vuoksi haluan jakaa tätä rakkautta ihmisille tanssilattialla. Lainatakseni itseäni siitä mitä sanoin eräässä keskustelussa Myonin (Myon & Shane 54) kanssa : “ Being a Dj was fun when I started and it´s still fun 20 years later. If you're not having fun it's not worth doing."