FB IG Yt Twitch Twitter Vimeo Mixcloud Soundcloud Telegram Instagram Discord Matrix
Underground radio

Kaaosradio on UG, ei kaupallinen. Keskitymme musiikkityyleihin joita kuulee harvemmin, kuten: Hardtechno/Hardtrance/Hardstyle, Chiptunes/Modules, Techno/Electro/House, Drum'n'Bass/Dubstep/Breakbeat, Psytrance/Goatrance/Trance, Hardcore/Breakcore/Terror/Speedcore, Chillout, Downtempo, Psybient, IDM, Itsetehtyjä jne.
Kaikki 24h jatkuvassa soitossa soivat musiikit on ilmaisia.
Jatkuvasta soitosta tulee 24/7 musiikkia, tarkista kunkin päivän genret etusivulta.
Genrejä tulee ja menee, välillä vaihdamme niitä vähän.
Osa dj:itten ja artistien ohjelmista on juonnettuja. Dj-setit voivat olla livejä, tai nauhoitettuja.
Dj;t ja Artistit soittelevat mieleistään musiikkia, se voi olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Otamme mielellämme vastaan juuri SINUN tekemiä biisejä soitettavaksi, kuitenkin niin että ne kuuluvat jollainlailla johonkin genrepäivään.
Jos tuntuu siltä että haluaisit mixailla livenä, tehdä mixtapeja, tai pitää oman shown juonnolla Kaaosradioon, juttele meille ircissä, facessa, lähetä sähköpostia, tai laita palautetta.
Voit myös saada oman viikottaisen soittoajan.

Kuinka saan radion kuulumaan?

Klikkaa HTML5-web playerin play-nappia sivun yläreunasta.
Jos playerissä lukee "Kaaosradio24h", soi siellä meidän jatkuva soittolista, jossa soi joka päivä eri genrejä.
Jos playerissä lukee "Live", niin artisti/dj soittaa livenä lähetystä radioon.
Jos klikkaat suoraa linkkiä jossa on osoite, selaimesi todennäköisesti avaa sen koneesi mediasoittimeen.
Voit kuunnella myös Livetaajuus sivulta tai Nettiradio.fi sivulta!

Voit kuunnella 24h jatkuvaa soittoa, vaikka joku soittaisi livenä. Silloin voit käyttää etusivulla olevaa HTML5-playeriä, jossa lukee "Kaaosradio24h". Voit myös klikkaa suoraa linkkiä etusivulta Jatkuva soitto-kohdasta, jollon koneesi avaa radion omaan playeriinsä.

Historia

Edesmennyt K3ksi on perustanut Kaaosradion yhdessä Changein kanssa. Hän lensi kaaostaivaaseen marraskuussa 2013. Tässä hieno runo jonka hän on lausunut eräässä Janthraxin lähetyksessä. (avautuu koneesi playeriin) K3ksin runo mp3-muodossa.
K3ksi ja Changei lähettivät ensimmäisen kaaosradio-lähetyksen Changein luolta. Kuuntelijoita oli parhaillaan viisi, ja yksi kuuntelija jaksoi kuunnella lähetyksen loppuun asti.

Tänäpäivänä

Kaaosradiossa soi monenlainen musiikki. Ylläpidosta vastaa danacat, laama, raztaman, moira ja terae. Lisäksi joitain dj:itä ja artisteja on hyvin mukana kehittämässä radiota, osallistumalla koodeihin,
graffoihin, kutsumalla lisää soittelijoita, mainostamalla, ja muutenkin auttamalla.
Genrepäivät on vähän vaihdelleet vuosien aikana, mutta kehitellään hiljakseen ja ideoita saa ehdottaa.

Ylläpito

Ylläpidämme radiota vapaa-ajallamme. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys meihin. Sähköpostilla kaaosradio(at)kaaosradio.fi. Ircnetissä #kaaosradio -kanava, sieltä löydät danacat / dana, LAama1 / LAama2. raztaman, moira, terae.
Voit lähettää palautettakin Palaute-lomakkeella.
Facebookin Kaaosradio
danacat Facebookissa.

Kiinnostaako? :)

Otamme mielellämme uusia soittelijoita mukaan! Voit soitella levyjä, tai pitää oman shown juontamalla ja soittelemalla biisejä sekaan. Voit myös antaa meille omaa musiikkiasi meidän 24h playlistiin. Eniten Kaaosradion porukka hengailee IRCnetissä kanavallamme #kaaosradio. Sitä varten tarvitset IRC-ohjelman. IRC-kanavalla #kaaosradio tapahtuu kaaosbotin päivitys silloin kun radiossa alkaa soimaan lähetys. Siellä on Kaaosradion soittelijoita ja kuuntelijoita. Voit myös ottaa meihin yhteyden Facebookissa, tai muissa sosiaalisissa medioissa. Linkit löytyy sivun yläosasta ikoneina. Lisäksi voit lähettää palaute -kohdasta palautteen, tai ottaa yhteyttä sähköpostilla: kaaosradio(at)kaaosradio.fi.

Streamausohjeita lyhyesti

Windows -käyttäjät voivat streamata Edcast-streamiohjelmalla, tai Butt-streamiohjelmalla. Myös DJ-mixailu softilla Traktor, Mixxx, ja Virtual DJ:llä voi streamata, mutta ainakin Traktor ja Virtual DJ näyttää biisien nimet ulospäin kuuntelijoille, joten emme suosittele niillä streamausta. Mac käyttäjät voivat käyttää Nicecastiä (maksullinen), tai butt-clienttiä. Lisäinfoa saat meiltä kun sinut on hyväksytty soittelemaan. Lisää ohjeita Info-valikosta Stream asetuksia-sivulta.
Jos annat valmiita mixauksia / ohjelmia meille soittoon, voit antaa linkkejä niihin.

IRCnet ja IRC-ohjelma!

IRCnettiin pääset asentamalla esimerkiksi ilmaisen ohjelman HexChat. (windows, mac)
Lisää nick name jota haluat käyttää, ja muutamat varanickit. Lisää vielä user name. Etsi listasta serveri, tai jos ei toimivaa löydy sieltä, niin lisää se erikseen (add) ja yhdistä IRCnettiin lisäämällä oma serverisi. (esim elisan netissä se on irc.elisa.fi). Yhteyden muodostamisen jälkeen liity kanavallamme #kaaosradio.
Muita IRC-ohjelmia windowsille on mm. Mirc, IceChat, KVirc, Pidgeon, PChat. Linuxille kannattaa asentaa Irssi tai XChat.